سفارس غذا سنتی سمنان
يكشنبه, ۱۷ آذر ۱۴۰۴، ۱۱:۱۲ ب.ظ
کِلِندانوعی دمپختک یا حلیم است که از گندم، گوشت، پیاز، نمک و ادویه تهیه می شود.
غالبا به جای گوشت از سیرابی (شکمبه گوسفندان) استفاده می کنند که در این حالت کِلِندا بسیار خوشمزه تر از گوشت خواهد شد.
همه این مواد را با مقداری آب کافی یک جا در قابلمه می ریزند و در آن را محکم می بندند و از اول شب لای خاکستر های باقیمانده در تنور جای می دهند و سحرگاه به طریقی که اشاره شد به سراغ آن می روند.
قابل ذکر است که کِلِندا غذای بسیار مطبوعی برای صبحانه است.
- ۰۴/۰۹/۱۷
